12 Moviments assisteixen a un encontre amb el nou Vicari Episcopal per a l’Evangelització

Els moviments organitzaran la vigília de Pentecosta de la diòcesi de l’any que ve

sessió cat

El nou Vicari Episcopal per a l’Evangelització, Mn. Antoni Vadell, va tenir el passat 10 de desembre una primera trobada amb els moviments eclesials que tenen presència a Mallorca. La reunió, que es va celebrar al Seminari nou, va ser una primera presa de contacte amb tots aquests carismes amb l’objectiu de cercar formes de treballar conjuntament per comunicar de forma més efectiva l’Evangeli a tots els racons de l’illa.

En aquesta trobada hi varen assistir representants de 12 moviments diferents. I ja es va acordar una primera iniciativa conjunta, que els moviments organitzin l’any que ve la vigília de Pentecosta que oferirà la Diòcesi a tots els fidels. També s’estan preparant altres accions, com una trobada anual a principi i final de curs.

 La proposta del Bisbat de Mallorca als moviments és que mantenguin el seu carisma que els ha inspirat l’Esperit Sant. Que “siguin qui són”, tal i com deia Costa i Llobera. I que posin aquest carisma particular a disposició de l’Església de Mallorca per a que l’Evangeli arribi al major nombre de persones possible.

 El Bisbat també ha ofert als moviments participar d’alguns actes que s’estan organitzant com a diòcesi com per exemple la peregrinació a Roma per assistir a la canonització de Joan XXIII i Joan Pau II que es produirà l’any que ve.