Itinerari nins/es

Seguirem l’itinerari que ens proposa el Secretariat Interdiocesà de Catequesi de Catalunya i Balears (SIC), a partir del Catecisme Jesús és el Senyor, amb les corresponents celebracions d’inspiració catecumenal que es proposen a l’itinerari.

Com que el calendari que proposam de les trobades no és setmanal, és clar que la programació que ens proposen les Guies del SIC no ens serveix, perquè és una proposta per una catequesi setmanal. Nosaltres feim la proposta d’una nova programació, comptant també que algunes activitats es faran a casa.

Algunes persones quan coneixen la nostra proposta tot d’una pensen i expressen que amb aquesta proposta els nins hi perden. És evident que l’ideal seria que els pares i els nins es trobassin 10 vegades a l’any, i alhora que amb els nins ens poguéssim trobar a la parròquia setmanalment. Però el que és clar és que la nostra proposta afavoreix els pares, perquè estam convençuts que a aquelles famílies que els arribi l’Evangeli seran elles mateixes que ens exigiran una bona catequesi que els ajudi en el creixement en la fe dels seus fills, sobretot quan arribin a l’edat de l’adolescència. Però en aquesta edat és als pares que ens cal dedicar, perquè si no descobreixen l’Evangeli, l’únic que ens demanaran és que entretenguem els seus fills, i en el millor dels casos, que facem educació en valors.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s