VIIIª EDICIÓ DEL CAMPAMENT CRISTIÀ FAMILIAR A S’HORT DE SON SERRA

Entre els dies 23 i 27 d’agost, ha tingut lloc a S’hort de Son Serra el vuitè Campament Cristià Familiar que des de l’any 2010 organitza la Delegació de Catequesi del Bisbat de Mallorca.

Aquest any, la temàtica del campament ha girat entorn de les paràboles de Jesús, motiu pel qual S’hort de Son Serra s’ha vist transformat en “S’Hort de les Paràboles”, un hort molt especial situat en una Terra Santa imaginària en la que per mitjà dels jocs, les dinàmiques, les vetllades i els moments de pregària i celebració, els nins i nines i les seves famílies, han tingut l’oportunitat d’anar descobrint algunes de les paràboles més belles de l’evangeli: El sembrador; El fill pròdig; El bon samarità; Els talents ; El tresor amagat… Històries que contava Jesús a la gent i que no han perdut gens ni mica de frescor i actualitat i que ens ajuden a comprendre millor com és el Pare i què espera de nosaltres.

Com ja comença a ser tradicional, la acollida el divendres dels pares, mares i germanets petits, l’organització de la vetllada del dissabte i els moments de pregària i testimoni, constituïren alguns dels moments més viscuts i entranyables d’aquest campament.

Arribat el diumenge, dia de recollida, de neteja i de preparar les motxilles per tornar a casa, el Campament Cristià Familiar va finalitzar amb la celebració de l’Eucaristia. Una Eucaristia en la que es van donar gràcies per tot el viscut durant el campament i que va encoratjar tots els participants a esdevenir vertaders portadors de la Bona Nova enmig del món, testimonis de l’amor de Jesús envers els altres.