IMG_0328IMG_0326

L’aventura ja ha començat

El passat dissabte varem tenir la primera activitat mallorquina de la Trobada Europea de joves a Àvila.

Varem conèixer millor la figura de Santa Teresa i en què consistirá la Trobada a Àvila. També varem compartir experiències personals de trobada amb Dèu a diferents peregrinacions, i un taller de pregària seguint les propostes de la Santa.

Si et vols unir a nosaltres, encara hi ets a temps!!

No importa que siguis una persona amb les coses molt clares, i una fe madura i arrelada, una experiència com aquesta és per ‘cercadors’. Persones obertes a les respostes que Déu pot tenir per a les nostres preguntes més fonamentals.

Si ets una persona amb ganes de viure al màxim la teva vida, i no et conformes amb qualsevol cosa, aquesta experiència és per tu. T’esperam amb els braços oberts!

La pròxima aturada d’aquest peregrinació serà la Missa d’enviament, amb el nostre Bisbe.

Trobada europea de joves a Àvila

Enguany se celebra el cinquè centenari del naixement de Santa Teresa de Jesús, fet que representa una magnífica oportunitat d’apropar-se a la figura i al missatge d’aquesta dona extraordinària, doctora de l’Església i mestra de pregària.

Aprofitant aquest esdeveniment, la Trobada Europea de Joves que se celebra cada cert temps en alguna ciutat de profundes arrels cristianes, enguany serà a Àvila. Serà una Trobada en la qual joves vinguts d’arreu d’Europa es reuniran entorn de Crist, convocats per Santa Teresa de Jesús, per créixer, aprofundir i donar testimoni de la seva fe en el Senyor i del seu amor per l’Església.

Per això, les Delegacions del Laïcat i de Pastoral Vocacional de la nostra Diòcesi, juntament amb el Secretariat Interdiocesà de Joves de Catalunya i Balears (SIJ), conviden els joves de parròquies, escoles, congregacions, moviments i grups a participar en aquest esdeveniment únic.

INSCRIU-TE ARA

Més informació:

A la web de la Trobada està disponible tota la informació detallada sobre aquest esdeveniment: horaris, programa, activitats, etc.

Delegació del Laïcat 
laicat@bisbatdemallorca.com
971 213 100 (Jaume Martorell)

cartellAVILAmallorca