“Testimonis del Senyor”: el nou catecisme per a joves i adolescents

Es va presentar als catequistes de Mallorca durant la jornada d’inici de curs.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Els catequistes de tota Espanya ja disposen d’un nou catecisme per transmetre la fe als joves i adolescents que ha elaborat la Conferència Episcopal Espanyola. El seu títol és Testigos del Señor i consta de 50 temes centrats en la figura de Jesucrist i narrats sota l’estructura de la celebració de la Vetlla Pasqual, que conforma el nucli de la fe cristiana. Un dels integrants de l’equip de redacció, mossèn Joan Amich, va viatjar a Mallorca per presentar el texte als catequistes de l’illa durant la jornada d’inici de curs que es va celebrar dissabte passat al Seminari Nou.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Amich va assegurar que l’objectiu del llibre no és crear “petits teòlegs” sinó el d’aconseguir que els joves i adolescents entrin en comunió amb Jesucrist per a que desitgin seguir-lo i conformar la seva vida al voltant d’Ell. Per això el texte, a més d’explicar la fe cristiana, també els ajuda a endinsar-se en la pregària i els presenta models de sants amb els quals els joves es poden confrontar. Segons Amich es tracta d’un llibre que es pot de tenir com a referència durant tota la vida i va convidar als catequistes a endinsar-se en ell durant aquest curs abans de començar-lo a treballar en la catequesi de confirmació. De moment només ha sortit a la venda la versió castellana, però ja s’està treballant en la traducció al català, que està previst que surti al mercat abans de Pasqua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El bisbe de Mallorca, Javier Salinas, va presidir aquest acte d’inici de curs de la catequesi, al qual hi varen assistir centenars de persones. El bisbe va encoratjar els catequistes a no tenir por a comunicar l’evangeli i a cercar noves vies per anunciar a Jesucrist als que seran els cristians de demà.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA