Centenars de catequistes participen a una trobada de germanor a Alcúdia

S’organitzaren tallers, es compartí l’Eucaristia i s’acabà amb una torrada

Un any més els catequistes de Mallorca s’han tornat a trobar al voltant de la festa de la Beata Francinaina Cirer. La celebració de la seva patrona ha donat peu a l’organització d’una jornada de formació i comunió que es va dur a terme el passat diumenge al Col·legi de Nostra Senyora de la Consolació d’Alcúdia. Per iniciar la trobada els catequistes assistiren a un dels dos tallers que s’havien organitzat.

taller esperit

En el taller d’interioritat el teatí Lenin Vladimir exposà unes pautes per a que els acompanyants dels nins i joves puguin ajudar a despertar en ells la intel·ligència espiritual, una passa fonamental per poder apropar-se a Déu.

taller cant

L’altre taller va ser de cants. Acompanyat de la seva guitarra el delegat de catequesi de Girona Mn. Salvador Gras va ensenyar als assistents un nou repertori de cançons per als diferents temps litúrgics.

missa alc

Tot seguit els catequistes compartiren l’Eucaristia a l’església parroquial d’Alcúdia, en una celebració que va estar presidida pel Bisbe de Mallorca, Xavier Salinas.

torrada

La jornada va acabar amb una torrada al pati de l’escola i un moment d’entreteniment amb balls mallorquins.

ball

Una jornada ben completa en la qual els catequistes varen poder donar una passa endavant en la seva formació i compartir l’alegria de la fe amb altres persones que, com ells, han decidit posar-se al servei de l’Església.