ELS GRUPS DE L’ANY DE LA FE CONTINUARAN ENGUANY AMB UNA NOVA PROPOSTA

L’Any de la Fe ha estat ben intens a moltes parròquies. S’han constituït grups molt dinàmics on un gran nombre de fidels han pogut compartir la seva experiència cristiana. I ara que aquest Any de la Fe s’acaba molts dels que hi han participat no volen deixar perdre aquesta intensitat de vida. Per això des de la Delegació de Catequesi s’ha fet una nova proposta, continuar les trobades seguint el mètode de la Lectio Divina, és a dir la lectura orant de la Paraula de Déu.

 Aquesta proposta s’ha plantejat a totes les persones que han estat animadors dels grups de l’Any de la Fe en unes reunions que s’han fet a Palma, Inca i Manacor, el 15, 16 i 17 d’octubre. Es constituiran, per tant, un grup de Lectio Divina a cadascun d’aquests tres municipis. En ells els animadors podran rebre l’aliment de fe que necessiten per poder continuar al capdavant dels seus grups.

 També es mantindran les trobades que es feien a les diferents Parròquies. En aquest cas, la proposta és seguir el material que ha elaborat la Delegació de Catequesi a partir del llibre de Mn. Teodor Suau, Les dones a l’Evangeli de Marc. D’una manera o una altra es convida a totes les persones que han gaudit de l’Any de la Fe a que continuïn aprofundint en la seva experiència cristiana en aquesta companyia.

CATEQUESIS 1