Comença un nou curs de la catequesi en família

 Ja està tot a punt per començar un nou curs d’aquesta aventura que ha engegat la Diòcesi de Mallorca que és la catequesi en família. El passat dissabte tots els catequistes que acompanyen els pares i els seus infants en aquesta modalitat es varen trobar al Seminari Nou per a començar a estudiar el material que s’utilitzarà en aquest curs 2013-2014.

 Una de les principals novetats és que enguany s’ha preparat un material específic per a que els pares de primer curs puguin descobrir els símbols i signes de la celebració de l’Eucaristia. Els catequistes han de tenir ben en compte que molts d’ells poden estar allunyats de la missa dominical i de la pràctica dels sagraments i no podem donar ni per descomptat ni com es fa la senyal de la creu o es resa el Parenostre.

 També hem de dir que enguany ja hi ha algunes parròquies que, després de l’èxit del primer i segon curs obligatoris per a la comunió, s’han animat a oferir un tercer curs i fins i tot un quart per continuar acompanyant en el procés de fe als pares que ho desitgin. Per aquest dos cursos la Delegació de Catequesi i Litúrgia també elabora un material específic, el tercer any sobre el credo i el quart a partir dels sagraments, que podreu anar trobant en aquesta pàgina web.

 Els catequistes han rebut, un any més, l’encàrrec d’acompanyar aquests pares i els seus infants en el descobriment de la fe com a necessitat per viure una vida més plena i humana. La resposta tornat a ser massiva, ja que quasi no hi cabien a la sala gran del Seminari. I fins i tot hi hem pogut veure algunes cares noves. Bon curs a tots!

catequesis familiaer 2013