Recés dels catecúmens adults amb el Bisbe

El passat diumenge dia 3 de març, Monsenyor Xavier Salinas, Bisbe de Mallorca, es va reunir a la Parròquia de Sant Josep Obrer amb els Catecúmens adults que properament rebran els sagraments del Baptisme, Confirmació o Eucaristia.

Els participants, acompanyats dels seus catequistes, pertanyen a les parròquies de Sant Josep Obrer, Corpus Christi, Santa Catalina Thomàs, Santíssima Trinitat, Casablanca, Porreres, Muro, Lloseta i Secar de la Real.

El Sr. Bisbe va ser acompanyat de Mons. Lluc Riera, responsable del Catecumenat d’adults, Mn. Pere Oliver, Mn. Antoni Vadell, Mn. Antoni J. Dols, i el diaca Mn. Rafel Verger, com a representants de les respectives parròquies.

L’acte va consistir en una catequesi per part de Mons. Xavier Salinas, una Celebració de la Paraula i l’entrega del Credo als qui properament rebran el sagrament del Baptisme.

En el descans, les catequistes de la parròquia de Sant Josep Obrer varen preparat un berenar per compartir amb els assistents per millorar l’intercanvi de situacions i experiències entre els membres de les diferents parròquies. Finalitzat l’acte el Sr. Bisbe va agrair als assistents la seva presència, formació i voluntat de seguir el camí de Jesús.

Mes informació: www.agenciabalreia.com